Over ons

Jouw persoonlijke cruise adviseur

CruiseCompare is een cruise reisbureau, ontstaan vanuit een passie voor cruises en cruisen en gelooft dat een cruise voor veel mensen bereikbaar en betaalbaar kan zijn.

Het aantal toeristen dat op cruisevakantie gaat neemt jaarlijks toe. Toch is het cruisen onder Nederlanders en Vlamingen nog relatief onbekend.

De verschillen tussen rederijen, schepen en vaarroutes zijn groot en er valt ontzettend veel te kiezen.

Omdat deze overvloed aan keuzes niet transparant en overzichtelijk is betalen consumenten tot wel honderden euro’s meer voor hetzelfde of een vergelijkbaar product.

CruiseCompare brengt hier verandering in door jou een persoonlijk cruise advies op maat aan te bieden, volledig afgestemd op jouw wensen. Jij bespaart door een slimme prijsvergelijking en daarnaast ontzorgen we door de gehele boeking van de cruisevakantie te verzorgen.

Klanten over ons

Dit was onze eerste cruise. Zowel de cruise als week verlenging in Florida was prima verzorgd. We hebben veel gehad aan de tips van Daphne.

M. 
Den Haag

Super vakantie gehad, we gaan zeker nog een keer via jullie boeken.

E.
Groningen

Onze reis was schitterend, zeker één van de mooiste cruises tot nu toe. Bedankt voor je goede zorgen en je informatie.

J.
België

Hoe onze reis begon

In 2010 kwam ik, Daphne Broens voor het eerst in aanraking met cruises en cruisen en ik was meteen verkocht. Vervolgens maakte ik in korte tijd diverse cruises en begon ik alles dat met dit onderwerp te maken heeft te volgen.

Vaak werd ik gevraagd om iets over cruisen te vertellen en ik merkte dat er vanuit Nederland en België behoefte was aan eerlijke, online informatie en tips over dit onderwerp​. Daarom startte ik met de blog Cruisendoejezo.nl.

Na een tijdje wisten vele cruise fans en geïnteresseerden de blog te vinden en kwamen de eerste vragen over het boeken van cruises en cruisevakanties. Ik legde contacten binnen de reiswereld en zo ontstond naast de blog mijn eigen bedrijf CruiseCompare Nederland.

Onze reis gaat verder

Inmiddels mogen we zowel beginnende als ervaren cruisers tot onze klantenkring rekenen en elk jaar maken opnieuw we een flinke groei door. 

We leren nog steeds, niet alleen door zelf veel cruises te maken maar ook door de ervaringen van onze klanten aan boord van de schepen. Deze kennis en ervaring delen we graag met jou.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder en beantwoorden snel je vraag of verzoek.

Naar onze website

Copyright 2020 CruiseCompare Nederland  Image by Icons8  / CC BY-ND 3.0